Спорт Грасс

 • SG11

  СГ11

  Материјал пређе: ПЕ монофиламент,
  Одбијање хрпе: 10000дтек
  Висина: 10мм
  Ститцх: 30 убода / 10цм
  Мерач: 3/16 инча или 3/4 инча,
  Подлога: ПП + НЕТ
  Висока УВ отпорност!
  Гаранција за квалитет: 6 година до 8 година.
  Примена: тениски терен, бејзбол терен итд.
 • SG26

  СГ26

  Материјал пређе: ПЕ монофиламент,
  Одбијање хрпе: 10000дтек-12000дтек
  Висина: 40мм, 50мм, 60мм
  Мерач: 3/8 инча или 3/4 инча,
  Подлога: основна крпа Бонар ПП + неткана тканина + мрежаста тканина + БАСФ СБР латекс.
  Висока УВ отпорност!
  Гаранција за квалитет: 6 година до 8 година.
  Примена: Затворени, спољни фудбалски терен, бејзбол терен итд.
 • SG33+SG34

  СГ33 + СГ34

  Материјал пређе: ПЕ монофиламент,
  Одбијање хрпе: 10000дтек-12000дтек
  Висина: 40мм, 50мм, 60мм
  Мерач: 3/8 инча или 3/4 инча,
  Подлога: основна крпа Бонар ПП + неткана тканина + мрежаста тканина + БАСФ СБР латекс.
  Висока УВ отпорност!
  Гаранција за квалитет: 6 година до 8 година.
  Примена: Затворени, спољни фудбалски терен, бејзбол терен итд.
 • SG35

  СГ35

  Материјал пређе: ПЕ монофиламент,
  Одбијање хрпе: 10000дтек-12000дтек
  Висина: 40мм, 50мм, 60мм
  Мерач: 3/8 инча или 3/4 инча,
  Подлога: основна крпа Бонар ПП + неткана тканина + мрежаста тканина + БАСФ СБР латекс.
  Висока УВ отпорност!
  Гаранција за квалитет: 6 година до 8 година.
  Примена: Затворени, спољни фудбалски терен, бејзбол терен итд.

 • SG55

  СГ55

  Материјал пређе: ПЕ монофиламент,
  Одбијање хрпе: 10000дтек-12000дтек
  Висина: 40мм, 50мм, 60мм
  Мерач: 3/8 инча или 3/4 инча,
  Подлога: основна крпа Бонар ПП + неткана тканина + мрежаста тканина + БАСФ СБР латекс.
  Висока УВ отпорност!
  Гаранција за квалитет: 6 година до 8 година.
  Примена: Затворени, спољни фудбалски терен, бејзбол терен итд.
 • SG56

  СГ56

  Материјал пређе: ПЕ монофиламент,
  Одбијање хрпе: 10000дтек-12000дтек
  Висина: 40мм, 50мм, 60мм
  Мерач: 3/8 инча или 3/4 инча,
  Подлога: основна крпа Бонар ПП + неткана тканина + мрежаста тканина + БАСФ СБР латекс.
  Висока УВ отпорност!
  Гаранција за квалитет: 6 година до 8 година.
  Примена: Затворени, спољни фудбалски терен, бејзбол терен итд.
 • SG66+SG67

  СГ66 + СГ67

  Материјал пређе: ПЕ монофиламент,
  Одбијање хрпе: 10000дтек-12000дтек
  Висина: 40мм, 50мм, 60мм
  Мерач: 3/8 инча или 3/4 инча,
  Подлога: основна крпа Бонар ПП + неткана тканина + мрежаста тканина + БАСФ СБР латекс.
  Висока УВ отпорност!
  Гаранција за квалитет: 6 година до 8 година.
  Примена: Затворени, спољни фудбалски терен, бејзбол терен итд.